De basisschool Pallieter te Overpelt kan toch wel beloond worden als een van de scholen met grote inzet. De leerlingen hebben per klas een actie op poten gezet. Sommige klassen gingen schoenen poetsen in het centrum van Neerpelt, andere klassen kookten soep voor de kinderen, er zijn kaarsjes en koekjes verkocht en deze week is er een klas waar iedereen warme chocomelk (met een koekje!) kan drinken, tegen betaling uiteraard ;). Al de leerlingen namen deel aan een grote sponsortocht die helaas in de regen moest doorgaan, maar dat kon hen niet stoppen de longen uit hun lijf te lopen! Al deze acties samen hebben voor een mooi bedrag gezorgd dat de bijdragen voor de verzendkosten zal bekostigen. Super gedaan allemaal!!

                  144922623961446100_resized.jpg    144818601400765200_resized.jpg    144640642457901800_resized.jpg

Op maandag 14 december organiseert het Pallieter team nog een soort marktje waar de kinderen de nodige spullen voor hun schoendoos kunnen komen halen. Tot slot zal er op vrijdag 18 december een groot forum voorzien worden waarop de kinderen een foto-film van alle Schoenmaatjes-activiteiten op kunnen herbekijken. De kerstvakantie zal al zingend worden ingezet met een prachtig Schoenmaatjes-slot! Proficiat aan deze school voor alle inzet en enthousiasme van zowel leerlingen als leerkrachten!

Meer informatie en foto's over hoe zij Schoenmaatjes aanpakken vind je op hun website: http://pallieterschool.be/drie-om-te-vieren/

 

Edukans Facebook
Twitter
Instagram
Linkedin